Gatuaj shpejt dhe thjeshtë me mikrovala: Receta të shpejta dhe të shijshme në kuzhinën tënde (Paperback)

Gatuaj shpejt dhe thjeshtë me mikrovala: Receta të shpejta dhe të shijshme në kuzhinën tënde By Eni Xhafa Cover Image

Gatuaj shpejt dhe thjeshtë me mikrovala: Receta të shpejta dhe të shijshme në kuzhinën tënde (Paperback)

$40.95


Usually Ships in 1-5 Days

Gatuaj shpejt dhe thjesht me mikrovala sht libri i ri i gatimit nga Eni Xhafa, nj eksperte e kuzhin's dhe teknikave t gatimit n mikrovala. Ky lib r gatimi sht i mbushur me receta t shpejta dhe t shijshme t gatimit n mikrovala p r t gjith ata q duan t gatuajn shpejt dhe leht n kuzhin n e tyre.


Eni do t'ju ndihmoj t kuptoni teknikat e duhura t gatimit n mikrovala p r t siguruar q ushqimi juaj t jet i shijsh m dhe t thjesht p r t'u p rgatitur. Libri p rmban receta p r pica, supa, peshk, pjata t lehta dhe shum t tjera.


N k t lib r do t m soni m shum p r p rdorimin e teknikave t gatimit n mikrovala dhe p r t b r pjat t shijshme n nj koh shum t shkurt r.


Kjo sht nj mund si e shk lqyeshme p r t zgjeruar njohurit tuaja mbi gatimin dhe p r t eksperimentuar me nj metod t re t gatimit n kuzhin n t nde.


Product Details ISBN: 9781783817382
ISBN-10: 1783817380
Publisher: Eni Xhafa
Publication Date: May 1st, 2023
Pages: 224
Language: Albanian